Zveřejnění oficiálních fotografií finalistek Miss Agro 2019

24. 4. 2019 | | PR články missagro

Praha, 15. března 2019 – V pondělí 15. března 2019 byly oficiálně zveřejněny ateliérové promo fotografie všech deseti finalistek letošního ročníku Miss Agro. Fotografie byly již tradičně pořízeny ve Studijním a informačním centru ČZU pod taktovkou fotografa Petra Zátky. Finálový večer, ve kterém se dívky utkají o titul Miss Agro 2019 se uskuteční již v úterý 14. května 2019 v areálu ČZU.

Foto: Petr Zátka
Šaty: Svatební salon Delta
Hair styling: SOU kadeřnické
Make-up: Make-up Institute PragueOlga Kaliapina & Stella Fecková

Akci pořádá studentská organizace ČZU MEDIA z.s., mimo jiné provozovatel webového portálu iZUN.eu, ve spolupráci se studentskou organizací ČZU:Go! z.s.

Soutěž Miss Agro 2019

Miss Agro je jediná oficiální soutěž krásy České zemědělské univerzity v Praze. První ročník soutěže proběhl v roce 1999. Od prvního ročníku prošla soutěž velkým vývojem až k dnešní podobě jednoho z největších open air festivalů v Praze. Kromě soutěže krásy je akce spojena s hudebním festivalem. Miss Agro se koná v areálu České zemědělské univerzity v Praze v městské části Praha 6 – Suchdol.

Česká zemědělská univerzita v Praze

ČZU je třetí největší univerzitou v Praze. Spojuje v sobě stoletou tradici s nejmodernějšími technologiemi, progresivní vědou a výzkumem v oblasti zemědělství, lesnictví, ekologie, technologií a techniky, ale i s ekonomikou a řízením. Moderně vybavené laboratoře se špičkovým zázemím včetně školních podniků umožňují vynikající vzdělávání s možností osobního růstu a zapojení do vědeckých projektů doma i v zahraničí. ČZU zajišťuje kompletní vysokoškolské studium, letní školy, speciální kurzy, univerzitu třetího věku.

Kontakt pro novináře:

Bára Pohlová
PR manažer Miss Agro 2019
+420 774 061 096
pr@missagro.cz

Mohlo by tě zajímat: