Velkou čtyřku, tanec a Talent – i to můžete zažít tento týden

21. 11. 2018 | | Studentský život, Zprávy ze školy 15094511_1225624060831684_308961372974761897_n

Chladné listopadové večery nemají jenom stinné stránky. Trochu prohřát tělo můžete již v pondělí na Tanečním večeru s VŠE, ve středu zase načerpat informace o Airbnb. Celý čtvrteční den bude ve víru Velké čtyřky a večer zakončí semifinále VŠE Hledá Talent.

Pondělí 21. listopadu

Plesová sezóna je za dveřmi a s ní i Ples VŠE. Zájemci mohou oprášit staré kroky či se naučit nové i na Žižkově. All Arts Club má pro milovníky tance připravenou sérii tří tanečních večerů s profesionálním tanečníkem Filipem Dohnalem. Na akci není potřeba společenské oblečení, ale příchod v páru je vítán. První setkání proběhne od 19:45 do 21:30 na Žižkově v Menze Italská. Více informací naleznete zde.

Úterý 22. listopadu

Úterý nabídne zkoušku ACCA nenačisto. Na workshopu pořádaném Klubem přátel účetnictví VŠE účastníci získají více informací o kvalifikaci ACCA a budou si moci vyzkoušet ukázková zadání. Počet účastníků je z kapacitních důvodů omezen, takže je nutná registrace. Workshop se uskuteční 19:30 v RB 206.

Bez prezentačních dovedností bychom toho v dnešním světě moc nedokázali. Tomuto tématu se bude věnovat Ondřej Staněk. Probere otázky: Jak efektivně předat myšlenku širokému kolektivu nebo jak udělat dojem. Na akci je potřeba se registrovat s dostatečným předstihem. Přednáška se uskuteční od 19.30 v místnosti NB D.

Středa 23. listopadu

V rámci přednášek Absolventské středy zorganizovalo Rozvojové a poradenské centrum unikátní přednášku „Jak na super příjmy z Airbnb“. Téma představí Lucie Marková, modní návrhářka, konzultantka a majitelka vlastní značky Fashion Systems. Přednáška se bude konat od 18 hodin v prostorách Rajské budovy VŠE – učebna RB 101. Na akci je třeba se dopředu registrovat.

Zajímá vás současná monetární politika centrálních bank? Bývalý guvernér České národní banky  Zdeněk Tůma přinese na VŠE svůj pohled na Současná dilemata centrálních bank. Akce začne v 19:40 v místnosti RB 209.

Čtvrtek 24. listopadu

Deloitte, EY, KPMG a PwC se sejdou již po dvanácté na VŠE. Akce představí auditorské a daňové profese formou čtyř workshopů. Den s Velkou čtyřkou nabízí možnost setkat se v jednom dni se zástupci všech čtyř korporací. Další informací naleznete i na tomto odkazu.

Láká vás studium v zemi hedvábí? Seminář o možnostech studia v Číně (v Čínské lidové republice i na Taiwanu) pořádají Čínská studia na Fakultě mezinárodních vztahů ve spolupráci s Centrem asijských studií, Oddělením zahraničních styků a Domem zahraniční spolupráce. Akce proběhne od 18:00 v učebně RB 212.

Vrcholem čtvrtečního dne bude semifinále souteže VŠE Hledá Talent. Pět nejlepších čísel postupuje do finálového kola, které proběhne 30.listopadu v pražské Lucerně. Fanoušci jsou vítáni. V rámci večera proběhne i nová soutěž Sportovec VŠE.

Sobota 26. listopadu

Centrum tělesné výchovy a sportu VŠE a společnost KPMG  pořádá Turnaj smíšených družstev ve volejbale. Zváni jsou jak studenti, tak zaměstnanci VŠE. Všichni fanoušci mohou přijít a podpořit týmy při volejbalových utkáních. Turnaj proběhne ve Sportovní hale Na Třebešíně.

Foto: FB VŠE Hledá Talent

Mohlo by tě zajímat: