Co dělat ve volném čase? Sportujte

11. 1. 2019 | | PR články Obrazek1

Víme, že je to ve zkouškovém období trochu provokativní otázka, ale není zase tak nesmyslná. 24 hodin v kuse se člověk učit nemůže. Vypnout mozek sportem, je jedna z nejlepších metod, jak se nastartovat do dalšího učení.

Před dvanácti lety se na zkoušky na VŠE učil Tomáš Reinbergr a mezi tím vymýšlel, s kým si půjde zahrát squash. Osvědčení kamarádi se učili nebo slavili úspěch u zkoušek, tak se rozhodl, že si spoluhráče zajistí jinak a vymyslel amatérskou squashovou ligu – VŠEligu.

Z původně studentského projektu je nyní celorepubliková VAŠE LIGA s 25.000 zaregistrovanými hráči. Tisíc z nich se každý měsíc zapojuje do ligy v Praze. Hrají squash, badminton, tenis, ping-pong nebo badmintonovou a tenisovou čtyřhru.

Super liga, kde si člověk skvěle a na pohodu zahraje! Recenze na Facebooku

Jak to funguje? Účastník ligy dostane každý měsíc 4 soupeře, se kterými si domlouvá zápasy sám. Může hrát v časech a na místech, která mu nejvíce vyhovují. Se soupeři se domluví buď na moderním webu s promyšlenými komunikačními nástroji, e-mailem nebo telefonicky.

Protože ligu hrají stovky hráčů a hráček, soupeře si najde každý. Hrají začátečníci i pokročilí. Díky dotazníku, který všichni hráči vyplňují při přihlašování do ligy, se nestane, že by hráli pokročilí proti začátečníkům. Každý je hned na začátku zařazen do odpovídající úrovně a hraje vyrovnané zápasy.

Jestli chcete začít, neváhejte. Právě probíhá přihlašování do nové sezóny, která začne v únoru. Startovné na 4 měsíce stojí 555 Kč.

A jste-li přece jenom na pochybách, jestli ligu zvládnete, máte jedinečnou šanci, jak to zjistit. Když se přihlásíte do 31. ledna, můžete první měsíc vyzkoušet zdarma. Platit budete, jen když vás to bude bavit a na konci února se rozhodnete pokračovat. Hlaste se na www.vaseliga.cz

Mohlo by tě zajímat: