Týdenní přehled akcí: Veletrh Šance nabídne příležitosti ve firmách i spolcích

13. 10. 2024 | | Studentský život, Zprávy ze školy Týdenní přehled akcí (slider)

Pátý školní týden bude ve znamení veletrhu pracovních příležitostí ŠANCE, který má na Vysoké škole ekonomické v Praze dlouholetou tradici. V nadcházejícím týdnu si však na své přijdou i zájemci o Erasmus či studenti hledající příjemné akce na setkání se spolužáky.

 

Úterý 15. 10.

Veletrh ŠANCE proběhne od úterý do čtvrtka od 10:00 do 16:30. Tradičně se zde představí více jak 100 firem a organizací. V jejich nabídce studenti a absolventi VŠE mohou najít aktuální nabídky pracovních pozic z mnoha odvětví, získat užitečné kontakty do budoucna a utvořit si představu o svých budoucích možnostech. V nabídce bude i doprovodný program v podobě soutěží o hodnotné ceny. Mimochodem, na veletrhu se představí také iList, takže, pokud vás láká psaní, určitě se stavte na slovíčko!

V těchto dnech proběhnou i oslavy Erasmus Days 2024. V předsálí Likešovy auly naleznete výstavu fotografií a medailonků účastníků Erasmu z minulých let. Letošní ročník má podtitul Ready, Steady, Go Abroad! se zaměřením na studijní a sportovní možnosti, jež partnerské univerzity nabízejí. Najdete zde informační stánek Oddělení zahraničních styků, kde budou k dispozici veškeré informace o možnostech studia, stáží a dalšího. Otevřen bude každý den v následujících hodinách: 10:30-11:00, 12:00-13:00, 14:00-14:30.

Středa 16. 10.

Ve středu proběhne 4FIS: Pub Quiz. Od 20:00 v Akademickém klubu (VŠE, IB 3.patro) čeká na Váš 4-8 členný tým spousta zábavy, pivka a otázek.

Čtvrtek 17. 10.

V popředí se ukáže fakulta Národohospodářská, která pořádá NF setkání a malý drink. Od 18:30 v prostorách Umbrelly v přízemí NB proběhne setkání studentů napříč ročníky. Naváže se tak na povedené setkání se studenty z prvních ročníků, které se letos již uskutečnilo. Jedná se o neformální komunikaci mimo výuku.

Pátek 18. 10.

Na prodloužený víkend Vás zve ESN VSE Prague do Krakova. Seznámení se s historií města, poznání temné atmosféry vyhlazovacího tábora Auschwitz nebo prohlídka solného dolu nedaleko Niedzice, to vše Vás zde čeká.

Neděle 20. 10.

Poslední den v týdnu proběhne další akce od 4FIS, tentokrát 4FIS:Volejbal. Sportovní areál Třebešín Vás rád uvítá od 16:00. Ať už jsi profík nebo jen nadšenec, přijď se zapojit!

V zápalu víkendu hlavně nezapomeňte do neděle do 23:59 vložit své fotografie v rámci Fotosoutěže 2024, kterou pořádá oddělení zahraničních styků.

 

Mohlo by tě zajímat: