Týdenní přehled akcí: přijďte si poslechnout podcastera Vojtu Žižku nebo si zasoutěžte na Geek kvízu

30. 9. 2024 | | Studentský život Týdenní přehled akcí (slider)

Semestr se nám pomalu rozběhl a s ním akce školy i studentských spolků. Využijte tak období stále vzdálených průběžných testů a zúčastněte se některé z níže zmíněných událostí, poněvadž jak říká klasik – kdy jindy, když ne teď? Těšit se můžete na Geek Quiz od 4FISu, koncert tří studentských kapel ve Vagon Music Pub & Club či na možnost si ulovit nový kousek do svého šatníku na SWAPu v Rajské budově.

Pondělí 30. září 

Ať už to chcete dotáhnout na manažera v “mekáči” nebo CEO Applu, jedna věc vám k naplnění kariérních cílů rozhodně pomůže – dobrý plán. Jak na něj se můžete dozvědět v pondělí od 9:15 při online workshopu pořádaném Kariérním centrem VŠE s názvem Plánování kariéry

Úterý 1. října

Jsi fanouškem filmů, seriálů, knižních sérií či videoher? Tak to jsi jasný geek! Právě pro takové si spolek 4FIS připravil Geek Quiz. Týmy po čtyřech až osmi hráčích budou o čest a slávu bojovat od 18:30 ve Vodafone Playzone Aréně na Chodově. Více informací najdeš na tomto odkazu

Středa 2. října

4FIS se nezastaví ani ve středu, kdy ve Vagon Music Pub & Clubu pořádají koncert. Rozhodně je na co se těšit, poněvadž se na pódiu od 18:30 postupně objeví hned tři kapely –  Kruh 19, Časovač a Čára!

Protože párty není nic dost, můžete s CUFRem zavítat na exkurzi legendárního klubu ROXY. Sraz je před vstupem do klubu na adrese Dlouhá 33 v 15:10. V rámci exkurze zavítáte do zákulisí a prostor klubu, kam se běžní návštěvníci jen tak nedostanou. Dozvíte se, jak probíhá příprava jejich akcí a co všechno je potřeba, aby se akce vydařila podle představ. Máte zájem o event management, marketing či jen chcete vědět, co se děje za oponou úspěšného pražského klubu? Tak to se nezapomeňte registrovat zde, protože místa jsou omezená.

Udržitelnost je sexy! Pokud si to myslíte i vy, přijďte ve středu od 14:00 do IB 202, kde proběhne veřejná konzultace návrhu “Strategie udržitelnosti VŠE 2025-2030”. Spojit to můžete s návštěvou další související akce – SWAPu oblečení a knih. Ten se bude konat mezi 14:00 a 17:00 ve foyer Rajské budovy.

Čtvrtek 3. října

Práce, škola, spánek, práce, škola, spánek – i tak může vypadat ten tolik opěvovaný studentský život. Abyste se z toho všeho “lítání” nezbláznili, navštivte workshop s názvem “Work-Life Balance” pořádaný spolkem SKOK od 17:00 v učebně NB 474.

Jan Žižka už nikoho nezajímá. Teď je v trendu Vojta Žižka! Úspěšný podcaster, který vyzpovídal už nespočet zajímavých lidí z prostředí českého byznysu, a zároveň bývalý investiční bankéř se o svém pohledu na svět rozpovídá v posluchárně RB 212 od 19:45. Na debatu s názvem “Tvorba obsahu bude důležitější, než si myslíte: Jak nezůstat pozadu?” je nutná registrace zde. Akci pořádá Klub investorů Praha.

Pátek 4. října

Ať už plánujete založit vlastní rodinnou firmu, či máte byznys v genech a podnikají rodiče, přijď od 18:00 na akci VŠE Business Clubu, jehož členové si prostřednictvím diskuze předávají zkušenosti či motivaci. Tentokrát bude tématem “Pohled na zapojení nástupnické generace do rodinné firmy: nástupci vs. rodiče”. Setkání se pořádá v areálu na Žižkově s nutností registrace zde.

Mohlo by tě zajímat: