VŠE se chystá na ples ve velkém stylu

20. 11. 2023 | | Studentský život, Zprávy ze školy IG_FB_POST_PLES

Již tradiční Reprezentační ples Vysoké školy ekonomické v Praze se rychle blíží. Plesu se každoročně účastní více než 3 500 hostů – studentů, absolventů, zaměstnanců, partnerů školy a jejich přátel. Jedná se o největší událost roku, kterou si nemůžete nechat ujít.

Letošní ročník kultovního Reprezentačního plesu ve stylu The Great Gatsby se bude konat 4. prosince v Paláci Lucerna. Inspirujte se Daisy a Gatsbyho elegantním šatníkem a zažijte atmosféru bouřlivých 20. let. Těšit se můžete na bohatý program ve třech sálech se spoustou zábavy, hudby a tance. 

V rámci programu večera proběhne i vystoupení pěti nejlepších soutěžících Talentu VŠE, soutěže, jejíž finále proběhne již 23. listopadu v 19:00 ve Vencovského aule. Dále se můžete těšit na Orchestr VŠE nebo půlnoční překvapení. Afterparty pro vytrvalé tanečníky končí až v 5:00 ráno.

Vstupenky budou v prodeji pouze jeden týden, a to 20. – 24. 11. v Menze na Žižkově a 22. 11. na vrátnici na Jižním Městě. Cena standardní vstupenky činí 450 Kč, vstupenka k sezení vás vyjde na 700 Kč. Omezené množství vstupenek lze zakoupit také online na stránkách Ticketportalu.

Oficiální zahájení plesu je naplánováno na 20:00, dorazit však můžete již v 19:00. Pro více informací o plese můžete navštívit webové stránky události dostupné zde.

Foto: Eventové centrum VŠE

Mohlo by tě zajímat: